Använd kraften hos dig själv och dina medarbetare - och nå ett bättre resultat

Når du det önskade resultatet? Möter ni budget? Har ni god trivsel på arbetsplatsen? Finns det saker du skulle vilja förbättra?

Kunde det vara bra med en kvalificerad genomgång av nuläget? Mät er BasKraft och sätt in åtgärder och aktiviteter som tar er i rätt riktning. Gör en genomgång av nuläget och välj vad du vill förbättra.

Utveckling av försäljningen.

Har vi de kunder vi vill ha? Bearbetar vi marknaden på rätt sätt? Får våra säljare avslut och bättre relationer på sina möten? En säljträning med fokus på försäljningsprocessen och säljmötet och TRÄNING kan ge resultatet en rejäl skjuts uppåt. En bra styrmodell, dessutom, ser till att tid och fokus hamnar på RÄTT kunder. Ta kontakt nu, för en gratis analys av ert nuläge inklusive en kartläggning av era utvecklingsbehov.  

Skaffa dig en coach.Carl Lachmann

Når Du DINA mål? Vilka är dina mål? Har du balans mellan arbete, familj, fritid, din-egen-tid och annat? Hur fungerar dina relationer? Testa ett coachande samtal. 

Kontakta mig så kan vi boka en tid för ett prova-på samtal..  

Hur vill ni kommunicera med Era kunder via Internet? Vilken är er strategi kring social medier?

Sociala Media handlar om kommunikation. Det handlar om att släppa in kundernas åsikter, också om de är obekväma. Läsa, svara och diskutera. Vi tillhandahåller kurser och workshops i sociala media - från strategi till praktisk tillämpning.

En kick-off föreläsning för att motivera och inspirera.

En svala gör ingen sommar, och en föreläsning är ingen utbildning. Men en föreläsning kan förmedla kunskap, öka motivationen och ge ny inspiration. Du bestämmer fokus - jag levererar. Hör av dig så kan vi diskutera vad just era behov är.

Vem är jag?

Jag har erfarenhet från att sälja, vara chef, starta företag och en del annat, du kan läsa hela min bakgrund på LinkedIn. Jag tycker väldigt mycket om att utveckla - människor, företag, grupper och processer.